دسر / Dessertسبک زندگیشب یلدا / Shab-e Yaldaطرز تهیه / دستور پخت آشپزی

طرز تهیه دسر موس انار ، ایده شب یلدا


دسر موس انار : اگر می خواهید شب یلدا در کنار سایر میوه های یلدایی که تهیه می کنید یک دسر خوشمزه را هم داشته باشید “ دسر موس انار ” می تواند یک پیشنهاد عالی باشد. موس انار را میتوان یک دسر خوشمزه و شیک برای مراسم های رسمی دانست. با با دستور پخت ماگرتا در درست کردن این دسر خوشمزه همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه دسر موس انار

پنیر ماسکارپونه : ۲۰۰ گرم
عسل : ۱ قاشق غذاخوری
آب انار : ۵۰ گرم
شکر : ۵۰ گرم
دانه انار : ۱/۲ پیمانه
سفیده تخم مرغ : ۲ عدد

طرز تهیه دسر موس انار ، ایده شب یلدا
موس انار

دستور پخت دسر موس انار

ابتدا تخم مرغ را نیم ساعت در دمای اتاق قرار می دهیم.سپس سفیده را جدا کرده و با همزن برقی به خوبی میزنیم تا حالت اسفنجی پیدا کرده و از ظرف نریزد.پودر قند را کم کم اضافه کرده و به هم زدن ادامه میدهیم .

پنیر خامه ای، خامه و آب انار را جداگانه مخلوط میکنیم تا کاملا صاف و یکدست شوند، سپس خیلی آرام آنها را به سفیده افزوده و با لیسک به صورت دورانی مخلوط میکنیم تا پف آن نخوابد.

روی مواد را با یک لایه (نایلون یا سلفون) کاملا چسبیده به سطح میپوشانیم و برای یک ساعت در یخچال میگذاریم، بیشتر دانه های انار را در دو ظرف مخصوص سرو ریخته و موس را اضافه کنید و با باقی مانده های دانه های انار تزیین و سرو کنید.

نکات:
در صورت تمایل از مقداری خامه زده شده نیز برای تزیین استفاده کنید.
میتوانید از یک لایه پودر بیسکویت هم براى تزیین استفاده کنید.

طرز تهیه دسر موس انار ، ایده شب یلدا
دسر موس انار



منبع مطلب

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا