سبک زندگیطرز تهیه / دستور پخت آشپزی

طرز تهیه ذرت مکزیکی در منزل + فیلم دستور پخت 🌽


طرز تهیه ذرت مکزیکی : ذرت مکزیکی یکی از میان وعده های خوشمزه و بسیار پرطرفدار در جهان است که همانطور که از نامش مشخص است اصالتش متعلق به کشور مکزیک می باشد. ذرت مکزیکی با مواد و روش های بسیار متنوعی طبخ می شود. لیست غذاهایی که میتوان با ذرت آماده کرد خیلی طولانی است اما هیچکدام نمیتواند جای ذرت مکزیکی را بگیرد. پس برویم سراغ تهیه کردن یک ذرت مکزیکیِ کم نظیر! با دستور پخت ماگرتا همراه باشید.

طرز تهیه ذرت مکزیکی در منزل + فیلم دستور پخت 🌽
ذرت مکزیکی اصل

مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی

مواد لازماندازهمقدار / کالری
کنسرو ذرتیک عدد۱۰۰ گرم / ۲۳ کالری
قارچ۱۰۰ گرم۱۰۰ گرم / ۲۷ کالری
کره۱۰۰ گرم۱۰۰ گرم / ۷۳۷ کالری
آویشندو قاشق چایخوری۱۰۰ گرم / کالری
پنیر پیتزا۱۰۰ گرم۱۰۰ گرم / ۳۳۰ کالری
کالباس۱۰۰ گرم۱۰۰ گرم / ۳۰۰ کالری
سس مایونز۴ قاشق غذاخوری۱۰۰ گرم / ۶۹۱ کالری
آبلیمویک قاشق غذاخوری۱۰۰ گرم / ۵ کالری
نمک و فلفلبه میزان لازم۱۰۰ گرم / ۰ کالری
طرز تهیه ذرت مکزیکی در منزل + فیلم دستور پخت 🌽

دستور پخت ذرت مکزیکی

مرحله اول:
برای تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و پنیر ، ابتدا ذرت را درون ماهیتابه ای بریزید و با نمک و فلفل و بدون روغن تفت می دهیم تا حدی که آب ذرت ها کاملا کشیده شود.

مرحله دوم:
وقتی آب ذرت ها جمع و خشک شد، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید. قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کنید و در ماهیتابه ای مجرا تفت دهید تا آب قارچ هم کشیده شود.

مرحله سوم:
یک قابلمه پر از آب را روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید. یک ظرف شیشه ای مقاوم به حرارت و نشکن را درون آب قرار دهید. کره را داخل ظرف شیشه ای بگذارید تا ذوب شود.

مرحله چهارم:
وقتی کره کاملا ذوب شد، ذرت و قارچ را اضافه کنید. کمی که گرم شدند، برای تهیه سس ذرت مکزیکی ، سس مایونز و پنیر پیتزا را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید تا به خوبی پنیر در بین ذرت ها پخش شود. سپس از روی حرارت بردارید، در ظرف سرو بریزید. در صورت تمایل سس و فلفل بیشتری روی آن بریزید و میل کنید. نوش جان !

طرز تهیه ذرت مکزیکی در منزل + فیلم دستور پخت 🌽

نکات کلیدی در تهیه ذرت مکزیکی

  • برای ادویه مخصوص ذرت مکزیکی میتوانید از انواع فلفل تند قرمز و سیاه، ادویه کاری و همچنین آویشن استفاده کنید.
  • معمولا ذرت مکزیکی با ذرت خام هم تهیه میشود. البته بهتر است کنسرو ذرت یا ذرت یخ زده را در ذرت مکزیکی بریزید.
  • در این دستور تهیه، به جای پنیر پیتزا پنیر پارمسان و یا موزارلا هم میتوان جایگزین کرد. بستگی به تمایل خودتان دارد.
  • در تهیه ذرت مکزیکی ساده میتوانید به جای سس مایونز از خامه ترش استفاده کنید.
  • اگر دوست داشته باشید می توانید در ذرت مکزیکی نان پیازچه، سیر، فلفل سبز و همین طور کالباس خرد شده نیز بریزید.
  • روش های مختلفی برای تهیه ذرتِ مکزیکی وجود دارد. اگر شما روش بهتر و خوشمزه تری سراغ دارید، لطفا در قسمت دیدگاه ها آن را با ما به اشتراک بگذارید و ما را از نظرات ارزشمند خودتان محروم نکنید.
  • طرز تهیه ذرت مکزیکی با بلال به این صورت است که قبل از مرحله اول باید دانه های بلال را با دقت جدا کنید. وقتی ۱۵ دقیقه گذشت سپس نمک را اضافه کنید و سپس به مدت نیم ساعت الی ۴۵ دقیقه اجازه دهید در آب و نمک کاملا پخته شود.



منبع مطلب

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن