صفحه اصلی / ترند / Trend / طرز تهیه سالاد سزار رستورانی 🥗 + فیلم گام به گام

طرز تهیه سالاد سزار رستورانی 🥗 + فیلم گام به گام

طرز تهیه سالاد سزار رستورانی : سالاد سزار یکی از سالادهای معروف و بسیار خوشمزه ایتالیایی است که مثل دیگر غذاهای ایتالیایی ( پاستا و پیتزا ) تقریبا در کل جهان شناخته شده است. این سالاد با مواد مختلفی تهیه می شود ، که شما هم می توانید به سلیقه خود برخی مواد را حذف و با مواد دیگری جایگزین کنید.

« سالاد سزار » یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین سالادهای ایتالیایی است که برخلاف تصور عموم ربطی به «ژولیوس سزار» امپراطور رم باستان ندارد. سالاد سزار اختراع « سزار کاردینی » آشپز ایتالیایی آمریکایی است که در جشن‌های استقلال آمریکا در سال ۱۹۲۴ از سر ناچاری و خالی بودن یخچال رستوران با مواد دم دستش یک سالاد خوشمزه آماده کرد.

احتمالا آن روز آقای سزار کاردینی فکرش را هم نمی‌کرد که سالاد ابداعی‌اش یک روز تبدیل به پرطرفدارترین سالاد رستوران‌های درجه یک در سراسر دنیا شود. با دستور پخت سالاد سزار اصلی ماگرتا همراه باشید.

طرز تهیه سالاد سزار رستورانی 🥗 + فیلم گام به گام
سالاد سزار

مواد لازم برای تهیه سالاد سزار

مواد لازم سس سالاد سزار
نان تست ۲ عدد
سینه مرغ ۱ عدد
سس مایونز ۱ قاشق غذاخوری
ماست سفت ۱ قاشق غذاخوری
سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
کاهو ۱ بوته
پنیر پارمزان ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ۲ قاشق غذاخوری
سیر به میزان لازم
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم

طرز تهیه سالاد سزار اصلی رستورانی

۱- برای درست کردن این سالاد باید قسمت‌های سالم و تازه کاهو را انتخاب کرده، سپس برگ‌ها را خوب بشوییم و خشک کنیم.

۲- دور نان‌های تست را به صورت یک قاب برش می‌زنیم و به کنار می‌گذاریم (دور نان، چون خشک‌تر است، سس و مواد را خوب به خود جذب نمی‌کند. به همین دلیل دور نان را جدا می‌کنیم و از بقیه نان استفاده می‌کنیم) قسمت‌های سفید و اسفنجی نان را به ابعاد یک سانتیمتری برش داده و در تابه نچسب که آغشته به کمی روغن و سیر له شده است با حرارت ملایم، تست می‌کنیم.

۳- برای آماده سازی سس سالاد ابتدا آب لیمو، تخم مرغ (تخم مرغ را یک دقیقه آب پز کنید)، سرکه سفید یا سرکه سیب، سس ورستر شایر، نمک و فلفل را مخلوط کرده و با همزن یا غذاساز خوب مخلوط می‌کنیم. بعد از حدود ۵ دقیقه، کم کم شروع به اضافه کردن روغن می‌کنیم تا حالت مایونز به خود بگیرد و کمی غلیظ شود.

طرز تهیه سالاد سزار رستورانی 🥗 + فیلم گام به گام
سالاد سزار اصلی رستورانی

۴- برای سرو این سالاد کافی است برگ‌های تازه کاهو را خرد کرده و در ظرف مناسب ریخته، نان‌های تست شده و پنیر پارمزان رنده شده را روی آن بریزید و در نهایت سس محبوب (آمریکایی‌ها و اروپایی ها) را به آن اضافه کنید.

۵- در نقاط مختلف دنیا به دلیل کمبود وقت و مسائل مختلف دیگر تغییراتی در این سالاد به وجود آمده است، ولی دستور تهیه‌ای که ذکر شد در واقع اصیل‌ترین دستور تهیه سالاد سزار است.

۶- با گذشت زمان این سالاد با مناطق مختلف جغرافیایی تغییراتی کرده، گاهی آن را غنی‌تر و مزه دارتر می‌کنند یا به آن سینه مرغ گریل شده، بیکن (در کشور‌های غربی)، ماهی دودی یا میگو (در کشور‌های ساحلی) اضافه می‌کنند.

۷- شما می‌توانید بسته به ذائقه خود افزودنی مناسب را اضافه کرده و سالاد سزار مورد پسند خود را پیدا کنید.


منبع مطلب

درباره مدیر

این مطالب را نیز ببینید!

علت شوره سر چيست ؟ راه درمان قطعی برای از بین بردن + شامپو

علت شوره سر چیست ؟ راه درمان قطعی برای از بین بردن + شامپو

علت شوره سر و راه درمان – شوره سر وضعیتی از پوست سر است که …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *